dimecres, 5 d’octubre del 2016

Res no és perfecte a Hawaii, de Màrius Serra




Màrius Serra. Res no és perfecte a Hawaii. Ed. Proa

A l'illa de Hawaii es celebra un congrés sobre el capità Cook, el seu descobridor. Allí està cobrint l'acte el periodista hawaià Tom Rodley, quan a prop, en la inauguració d'un complex turístic hi ha un atemptat. Tom inicia una investigació dels fets als costat d'una amiga de la universitat i també periodista, la Jane Auden.
A mesura que avança la trama d'intriga, anirem sabent més sobre en Tom, les seus circumstàncies personals, la seua obsessió per saber sobre la desaparició del seu pare i descobrir el misteri darrere de l'assassinat del Capità James Cook. Nombrosos secundaris es creuen amb en Tom, com una família catalana i, en concret una de les filles, la Rosa. 

Una novel·la d'intriga, amb trets del gènere històric, on també té cabuda l'amor, el misteri i, fins i tot, la crítica, doncs l'autor aprofita per a fer visible la problemàtica de la sobreexplotació turística que sofreix l'illa. 

Màrius Serra (1963-) és escriptor, traductor, periodista i enigmista català. Aquesta és la seua última novel·la que acaba de publicar. Altres obres que trobareu d'ell a la biblioteca són: 

  • AblanatanalbA : novel.la verbívora
  • Manual d´enigmística 
  • Quiet  
  • Verbàlia : jocs de paraules i esforços de l'enginy literari
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...