dimecres, 5 d’octubre del 2016

Enxarxats: la novel·la policiaca a la Biblioteca Nacional d'Espanya

La Biblioteca Nacional Espanyola és la institució bibliotecària més important al nostre país. És la cap del sistema bibliotecari espanyol i és l'encarregada de la conservació i difusió del Patrimoni Bibliogràfic. Però la seua tasca va més enllà, proporcionant un munt de recursos per diversos tipus d'usuaris, com investigadors, estudiants o el públic en general. Adreçat a aquest últim us parlarem de les guies de lectura sobre els gèneres literaris, en concret la novel·la policíaca.







Podem trobar la informació de dues maneres: fent una recerca directament al Google o entrar per la pàgina principal de la web de la Biblioteca Nacional. Després punxem "Información para el públic en general" que es troba en el costat dret, baix. Apareixen tres columnes i la que ens interessa és "Y además desde casa" on triem "Guías de lectura", com es veu a la imatge de dalt. 
A continuació anireu a una web amb el títol "Publicaciones en línea de la BNE". Dins d'aquesta anem a "Listado de publicaciones", la pàgina 2, i apareix "Novela policiaca", que ens dirigeix a un lloc monogràfic dedicat exclusivament a la història, bibliografia i resta de recursos digitals sobre aquest gènere literària. Trobem que el camí per arribar és un poc complicat i cal investigar, però val la pena si sou lector i teniu curiositat per saber més sobre allò que llegiu. Ara ja si, queda a lliure elecció de vosaltres navegar pels diferents apartats.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...