dimecres, 30 de desembre de 2015

Especial llibres per a regalar: joves i adults

 
Pep Blay. Les cançons de la nostra vida. Ed. Rosa del Vents

Un recull d'anècdotes i curiositats al voltant de cançons conegudes catalanes, quin va ser el seu origen, com els seus autors van acabar escrivint-les, successos al voltant de la seua estrena o històries darreres de les lletres. Hi trobareu a autors com Serrat, Els Pets, Manel o Lluís Llach en una lectura sobre la música en català.


Josep Sampere. Aquesta nit no parlis amb ningú. Ed. Males Herbes

Aquest llibre ens endinsa en una història de terror que té com a protagonistes tres homes de la mateixa família, un pare i dos fills, i una dona misteriosa. El destí creuarà els seus camins en una lectura plena de fantasmes, llegendes urbanes i elements fantàstics per fer gaudir als fans del gènere.Silvestre Vilaplana. Un sepulcre de lletres minúscules. Ed. Bromera

Vuit persones resten atrapats i incomunicats en una casa. Tots ells han signat un contracte obligats per un personatge misteriós i inquietant que ha definit el seu destí final, la mort, en el moment que no tenien altra eixida. A les seues pàgines anirem coneixent les circumstàncies que els ha fet arribar a la casa en una lectura angoixant.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...