dimecres, 11 de novembre del 2015

Què lligen els nostres polítics? Què llig Marcela Richart Carbonell, Regidora de Cultura de Cocentaina


Marcela Richart emportant-se en préstec un dels Llibres Emparellats, a la Biblioteca de Cocentaina

Continuem les preguntes sobre la lectura als nostres polítics.Aquesta setmana li hem preguntat a Marcela Richart Carbonell i açò és el que ens ha contestat:

-Nom i cognoms: Marcela Richart Carbonell
-Càrrec municipal: Regidora de Cultura, Universitat i Política Lingüística
-Partit Polític que represente: PSOE

-Llibre que he llegit aquest estiu i que recomane (d’entre tots els llegits, trieu-ne un):

Autor/a: Marjane Satapri
Títol: Persépolis
Editorial: Norma

-Per què el recomane (pel tema, per la seua manera d’expressar-se literàriament, etc.)

És un interessantíssim còmic que he compartit la seua lectura amb la meua filla, Yue. Satrapi es una revolució en el món del cómic. Persépolis, la seua obra més guardonada, narra les atrocitats de l’Irán de los aiatoles, l’abisme cultural entre Europa i l’Orient Mitja i tots els horrors de la guerra.

-A qui el recomane (a tot tipus de lectors, per a principiants, per als que els interesse una temàtica determinada, etc...)

A tothom, no per ser còmic va adreçat a un públic infantil o juvenil. A mi m’ha servit per a que la meua filla comprenguera determinats succesos actuals que estan ocorrent hui en dia a l’Orient Mitja i el que comporta per a la població els conflictes bèlics, fent especial incidència en la dona i el seu paper social davant la violència.

-Llibre que estic llegint en aquest moment:

Autor/a: Elena Moya
Títol: La maestra republicana
Editorial: Suma de Letras

Aquesta és una escriptora jove –que esperem que vinga a la nostra biblioteca-. Els temes dels seus llibres giren al voltant de la dona i aquest, en especial, ens dona un interessant fil narratiu que remunta des de aquelles mestres de la República fins ara i com s’ha de lluitar pels ideals, malgrat l’edat. Un llibre que està agradant-me molt. L’he triat perquè conec a l’autora i això m’ha atret per conèixer la seua obra.

-Llegeixo més en estiu o en hivern? Per què?

Igual, perquè llegeixo totes les nits.

---------------------------------------------------- 

Li donem les gràcies per haver-hi compartit amb tots/es les seues lectures i prenem molt bona nota del que està llegint i de les seues recomanacions, totes molt interessants i que us invitem a llegir, doncs els llibres estan a la Biblioteca Municipal de Cocentaina.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...