dimecres, 7 d’octubre del 2015

Art i literatura

Carlos Esteve. El mundo mágico de Gaudí. Ed. Molino


La literatura, i en concret els llibres infantils, poden aprofitar per introduir els xiquets en determinats temes a través dels contes, més divertit i adient per a ells que un llibre d'informació. És un recurs molt utilitzat com podeu comprovar per nombre de títols al món de l'art. La literatura s'ha inspirat en artistes i obres per crear una història infantil al seu voltant.

És el cas del llibre que us presentem, El mundo mágico de Gaudí. En ell coneixem a una xiqueta, Júlia, que viu a Barcelona i un estiu avorrida perquè les seues amigues se n'anat de vacances aprofitarà per a visitar tota l'obra de Gaudí present a la ciutat per invitació d'un drac màgic. Aquest anirà explicant-li sobre l'obra del famós arquitecte i amb ell viatjarà pel temps. 




Antoni Gaudí (Reus, 1852-1926) fou un reconegut arquitecte català famós pel tipus de obra que va fer. Catalogat com modernista, Gaudí es va inspirar moltíssim en elements de la natura, característiques que després traslladaria als edificis i obres arquitectòniques que estan repartides per tota la ciutat, dotant-los d'un particular estil, únic al món, que fan siguen reconeguts fàcilment com obres d'ell. I si parlem de Gaudí, no podeu deixar de nombrar el temple de la Sagrada Família, un dels edificis més impressionants i sorprenents, el qual ha fet coneguda Barcelona arreu del món. La obra d'aquest geni, com ha estat catalogat, pot agradar més o menys, però no deixa ningú indiferent.


Vista panoràmica de Barcelona des del Parc Güell
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...