dimecres, 10 de juny del 2015

Enxarxats: Directori de blogs literaris



Ja sabem que a Internet es pot trobar qualsevol cosa, però a voltes es precisament aquesta la dificultat, separar entre tanta informació allò que ens interessa i el que no. Per això és útil comptar amb llocs com el blog que us recomanem,  especialment adreçat als lectors:
Formen part aquells centrats sobre tot en la ressenya de llibres i lectures de qualsevol tipus de temàtica i gènere, en espanyol. De fet, els blogs estan classificats, com podeu veure en les pestanyes de dalt, per la data de creació, per la temàtica - aquesta trobem d'allò més útil perquè permet la recerca per gèneres - o per països, doncs s'inclouen blogs d'Espanya i latinoamericans. Dins de cada categoria els blogs apareixen ordenats per ordre alfabètic pel nom que apareix a la capçalera del blog.

A més, si teniu un blog d'aquesta temàtica també podeu demanar d'afegir-se al projecte, obert a tot aquell que vulga incloure's, sempre que el blog tinga més de tres mesos de vida, amb la sobrada raó que molts es queden pel camí abans d'eixe temps. Només haureu d'omplir un formulari disponible en la pàgina d'inici.

Crida l'atenció la gran quantitat de gent que s'ha sumat i com a internautes i amants de les lletres ho agraïm, és molt útil i molt entretingut navegar entre tots ells. Estem segur que trobareu més d'un blog del vostre gust lector.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...