dimecres, 15 d’abril del 2015

Enxarxats: Fira del Llibre de València 2015


Una de les cites ineludibles per als amants de la lectura aquest mes són les fires de llibres. En molts pobles i ciutats se celebren, com també a la capital del País Valencià, que el 2015 commemora el seu 50 aniversari. 


La Fira del Llibre de València d'enguany obrirà les seues portes el 22 d'abril fins al 3 de maig situada com sempre al Jardí de Vivers, en horari de 11.00 a 14.00 al matí i de 17.00 a 21.00 a la vesprada. 

Hi trobareu 80 expositors, llibreries en la major part i alguna editorial, on trobareu títols de tots els gèneres i per tot tipus de lectors, en castellà com en valencià.

Molts dies per passejar entre multitud de llibres, editorials i estants plens de possibles lectures que ens entraran pels ulls. A més de la possibilitat de conéixer autors i obtenir una dedicatòria personal, gaudir amb els xicotets lectors de les activitats i tallers de foment lector que sempre s'organitzen adreçades a ells, assistir a la presentació d'algun títol o una taula redona sobre temes culturals i literaris. Trobareu tota la programació i més información en la web oficial de la Fira.

No hi falteu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...