dimecres, 17 de desembre del 2014

Especial Nadal: Novel·la històrica

 
Tom Reiss. El conde negro. gloria, revolución, traición y el verdadero conde de Montecristo. Ed. Anagrama
 
Alex Dumas, pare i avi dels coneguts escriptors Alejandro Dumas pare i fill - autors de obres famoses com La dama de las Camelias i Els tres mosqueteros - va ser un personatge real i va inspirar les històries dels seues descents. Ara Tom Reiss conta la seua biografia real, excepcional i curiosa doncs, encara ser un home de color fill d'una esclava i un noble francés, va aconseguir arribar a ser un nombrat general de l'exèrcit que combatia Napoleó i membre de l'alta aristocràcia francesa.
 
 

 
Pauline Chen. El ensueño del pabellón rojo. Ed. Maeva
 
Després de la mort de la seua mare, Daiyu abandona el seu poble per anar a viure amb la seua familia materna a Pequín, la qual pertany a la aristocràcia. Viurà baix la ferrea disciplina de la seua àvia i serà testimoni de les lluites de poder i conspiracions de les dones de la familia. Tot es complicarà quan s'enamore de l'hereu de la familia. Un viatge a la Xina del segle XVIII.



 
José Mª Pérez Peridis. Esperando al rey. Ed. Espasa
Premi Alfons X El Sabio de Novel·la Històrica 2014
 
Un viatge en el temps a la España del segle XII, recorrent paisatges i vivint aconteciments històrics a través de diversos personatges reals. Fernando i Sancho, fills dAlfons VII, són criats per famílies nobles properes al rei. Quan aquest decideix el repartiment de terres, començaran els conflictes.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...