dimecres, 10 de desembre del 2014

Especial Nadal: Còmic

 
Matt Groening. Montgomery Burns. Manual para dominar el mundo. Ed. Grijalbo Ilustrados
 
Els incombustibles Simpson traspasen la pantalla i passen al llibre, en concret un còmic que farà les delícies dels fans d'aquests dibuixos, gran i menuts. Un regal amb el que encertar segur.
 

 
Juan Días Canales / Juango Guarnido. Blacksad 5: Amarillo. Ed. Norma. Premio Nacional de Cómic 2014
 
Cinquena entrega de la sèrie protagonitzada per un gat detectiu que ha conquistat la crítica i al públic lector de còmic. Tant és així que l'excel·lent treball dels autors ha sigut recompensat enguany amb el Premi Nacional de Còmic. Una lectura original en vinyetes.

 
David Mairowitz / Jaromir 99. Frank Kafka. El castillo, adaptación al cómic. Ed. Nórdica
 
I, per acabar, una novel·la gràfica inspirada en la obra El castillo, de Frank Kafka, una lectura perfecta per llegir sobre la obra d'un dels autors més importants de la literatura a nivell internacional,  menys densa i més atractiva per tot tipus de lectors. El protagonista conegut com K. arriba a un poble contractat com agrimensor o medidor de terres. Però ningú no sap res i sense feina que fer s'enfronta a una complicada i impossible burocràcia tractant de possar-se en contacte amb l'amo al castell, qui suposadament l'ha contractat i al voltant del qual gira la vida del poble.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...