dimecres, 19 de novembre de 2014

Enxarxats: Luz en lo negro, blog sobre sèries de novel·la negra i policiacaCom en qualsevol gènere, en la novel·la negra també podem trobar que un detectiu o policia és el protagonista d'una sèrie de llibres escrits per un mateix autor. Ara és fàcil seguir-los la pista (mai millor dit) a través del bloc que us recomanem aquesta setmana: LUZ EN LO NEGRO.
 
Cadascuna de les entrades en les que ressenya un títol l'acompanya de la informació sobre la sèrie en idioma original i la publicació en espanyol, a més de una xicoteta introducció sobre els arguments de la resta de llibres creant així un tot amb el qual és fàcil fer-se una idea general sobre tota la sèrie.
 
Buscar informació sobre les sèries és fàcil gràcies al menú de la dreta on aquestes estan ordenades per ordre alfabètic, hi ha un apartat per autors, per ciutats on es desenvolupen les novel·les o per ressenyes dels llibres que fa el autor del bloc.
 
Un racó literàri molt interessant per als aficionats a la lectura en general i a la novel·la negra en particular, i que us invitem a descobrir.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...