dimecres, 15 d’octubre del 2014

Tres vidas chinas, de Dai Sijie

Dai Sijie. Tres vidas chinas. Ed. Bambú
 
Si llegiu aquest llibre, us avançem que seguramente Dai Sijie aconseguirà que no quedeu indiferents davant la seua lectura.
 
En realitat es tracta d'un recull de tres rel·lats. Tots tres transcòrren a l'illa ficticia de La Nobleza, nom curiós tenint en compte allò que allí ocurreix. A l'illa arrepleguen la brossa electrònica, la qual la gran majoria de la població es dedica a reciclar. Les condicions de vida no són les millors, prompte s'adonem de les conseqüències que aquest residuus ténen en les persones.

Malgrat que hem de dir que no es tracta d'una lectura massa alegre, llegim sobre misèries humanes, és al mateix temps una lectura curiosa i amb uns arguments peculiars, la qual cosa fa que t'enganxe per continuar llegint i saber on desenboquen les històries que conta.
Aquest llibre, curtet d'extensió, pot servir d'introducció a l'escriptura de l'escriptor xinés, del qual trobareu també a la Biblioteca de Cocentaina els títols "Balzac y la joven costurera china" (també en valencià) i "Una noche sin luna".
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...