dimecres, 29 d’octubre del 2014

A Lupita le gustaba planchar, de Laura Esquivel



Laura Esquivel. A Lupita le gustaba planchar. Ed. Suma de Letras

L'autora de la coneguda novel·la "Como agua para chocolate", ha publicar nou llibre, aquest amb un títol prou peculiar, hem de dir, tenint en compte que es tracta de llibre d'intriga, junt a una sugerent portada que crida de seguida la nostra atenció.
 
Lupita és policia a la ciutat de Mèxic. Desafortunadament per a ella, serà testimoni de l'assassinat d'un polític i serà quan començen els seus problemes decidida a atrapar el culpable. Entremig anirem coneixent-la, amb una personalitat prou complicada, amb les seues inseguritats i el seu passat obscur. Això és només la punta de l'iceberg doncs el cas serà la porta per mostrar-nos un Mèxic on el narcotràfic, la corrupció i la violència són cosa comuna en el dia a dia dels seus habitants.
 
Laura Esquivel ha sabut equilibrar la reflexió sobre la situació que pateix la societat mexicana amb una trama que atrapa fins a la resolució final, on la seua protagonista és tan interessant com el mateix argument. Una novetat d'eixes imperdible aquesta tardor.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...