dimecres, 23 d’octubre del 2013

Enxarxats: Canal Lector

 


Il·lustració Nathalie Dion
 
Canal Lector és la nova web de la Fundación Germán Sánchez Ruipérez, la qual sustitueix a la despareguda web SOL-e, dedicada a la literatura infantil i juvenil

Amb un disseny  modern i una web fàcil d'utilitzar, vol servir d'ajuda en la tria de llibres infantils i juvenils, a més de proporcionar recursos als profesionals, amb un apartat dirigit especialment als mestres i les biblioteques, els quals desenvolupen una tasca especial en el foment lector entre els lectors més joves.
 
Aneu a trobar les ressenyes i notícies de més de 10.000 llibres de tots els gèneres, informació de novetats i allò últim publicat per les editorials espanyoles. Té un buscador en la part de dalt de la pàgina on buscar pel qualsevol paraula, o podeu navegar en el menú de les pestanyes.
 
No deixa tampoc de banda l'actualitat editorial, amb entrevistes i anàlisis del panorama literari espanyol i mundial al voltant de la literatura infantil i juvenil. un apartat dedicat als il·lustradors i escriptors, perquè conegam més sobre el seu treball i qui són.
 
La nova web és també molt social, doncs permet donar-nos d'alta amb el nostre perfil i poder comentar els llibres i valorar les nostres lectures.
 
I, com a complement d'aquesta web, descarregeu l'aplicació Android DeCuentos, també desenvolupada per la Fundació, amb vídeo-contes que faràn les delícies dels natius digitals que són avui dia els nostres xiquets.
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...