dimecres, 30 d’octubre de 2013

El color de les quimeres (Fira de Tots Sant)L'editorial Bromera, a través de la seua Fundació per al Foment de la Lectura, ha editat uns llibrets dedicats a les festes de la geografia valenciana, els quals s'ha pogut comprar en companyia del periòdic Informació.
Un d'estos llibres está dedicat a la Fira de Tots Sants de Cocentaina, la qual serveix d'escenari a la història de Mila, una dona contestana que narra la seua rel·lació amorosa amb un bandoler que es mou per les terres de la Mariola, el Manco Calderón. Aventures, amors, passions i molta festa trobareu en una lectura senzilla i curteta en valencià, perfecta ara que tenim prop una nova edició de la Fira.
Precisament, amb motiu de la proximitat d'aquesta, es va presentar el llibre a la Biblioteca de Cocentaina ahir dia 29 d'octubre, un acte del que trobareu fotos i més al blog Biblioactivitats, on trobareu tota la informació sobre els actes i activitats que es celebren a la Biblioteca de Cocentaina, o que la ténen com a protagonista.
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...