dimecres, 13 de març del 2013

Wikimujeres



Wikimujeres és un portal fomentat pel Ministeri de Cultura que vol donar visibilitat a aquelles dones que han destacat en qualsevol àmbit al llarg de la història, o que ho estàn fent ara mateix i estàn d'actualitat pel seu paper preponderant, de qualsevol nacionalitat.

El seu nom vé, com ja haureu intuït, de la Wikipèdia, una enciclopèdia online, en aquest cas dedicat a les dones, amb la mateixa dinàmica, doncs qualsevol por demanar per afegir informació al portal.
 
Estàn dividides per categoríes i recull la seua vida personal i professional. Trobareu la classificació alfabètica de les categoríes en la pestanya Índice. Per damunt dels logros destaquen dones fortes que serveixen d'exemple per la seua capacitat d'adaptació al cambio, a les quals se'ls dedica l'apartat Historias de vida.
 
La informació es complementa amb un recull de propostes didàctiques per que puguen ser treballades a l'aula, permetent que els xiquets i joves coneguen més sobre la història a través dels fets que varen protagonitzar dones.

Encara no el coneixeu? I a què espereu?

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...