dimecres, 25 de gener del 2012

Quin llibre li recomanaríes a... Alberto Contador

La nostra amiga Loli Soler li recomanaria al ciclista Alberto Contador que llegirà a l'escriptor anglés Tom Sharpe. Qualsevol dels seus llibres el divertirà amb la seua lògica de la il·lògica, es capaç de descriure una situació irreal com si fóra cotidiana i possar en dificultats als protagonistes de les seues novel·les, provocant al mateix temps la diversió en el lector. Vegeu sinó un fragment de la seua obra "Wilt no se aclara":

 
- "¿Dios?- Dijo con cara de absoluta perplejidad-, ¿Quién es Dios?.Ahora le tocaba al reverendo Cooper poner cara de absoluta perplejidad.
Era evidente que hasta entonces nadie le había formulado aquella pregunta.

- ¿Dios? Bueno, podríamos decir...., podríamos decir...- Titubeó y la señora Cooper le echó un cable.

- Dios es amor- Declaró con tono moralista.
Las cuatrillizas la miraron con renovado interés. Aquello se estaba poniendo divertido.

- ¿Te puedes tirar a Dios? - Preguntó Emmeline.

- ¿Tirarse a Dios? ¿Has dicho tirarse a Dios?- Preguntó la señora Cooper. [...]
- Se hace el amor, y si Dios es amor, significa que te lo puedes tirar - Dijo Emmeline con una sonrisa angelical en los labios-. La gente no existiría si no hiciéramos el amor. Así es como nacen los niños.  
La señora Cooper la miraba horrorizada. No tenía respuesta para aquella pregunta. Pero el reverendo sí.
- Niña - Dijo a voz de grito y con gran imprudencia-, no sabes lo que dices. Ésas son palabras propias de Satanás, palabras diabólicas.

- No señor, son pura lógica, y la lógica no tiene nada de malo. [...]"

Cinema i literatura: Pa negre

Ambientada en la postguerra espanyola, Pa negre (2010), pel·lícula dirigida per Agustí Villaronga, ens presenta a l'Andreu, un xiquet català la família del qual pertany al band republicà. Viu en casa d'uns parents mentre son pare està empressonat per roig i sa mare té que treballar en una fàbrica. 
Al bosc prop de la masia on viu, Andreu farà la descoberta de dos cadàvers i el seu pare serà el principal sospitós. Aleshores, Andreu farà el possible per esbrinar qui és el vertader culpable. El xiquet serà  concient d'allò que significa en eixa època ser d'una o altra ideologia política i les consequències que pot portar la defensa de les idees pròpies. 
La pel·lícula està basada en un llibre de l'escriptor de literatura juvenil Emili Teixidor, amb el mateix títol i editat per Edicions 62.
La pel·lícula té una gran qualitat i ha sabut retratat molt bé l'època en que es desenvolupa, a més de la bona posada en escena. Això li va fer guanyar 9 Premis Goya, 14 Premis Gaudí i, sobre tot, una bona acollita pel públic als cinemes.

Enxarxats: Boolino

Donem la benvinguda a un nou blog dedicat al foment de la literatura infantil i juvenil: Boolino. Està adreçat tant a lectors com a interessats en aquest gènere. Creat per dos professionals rel·lacionats amb la literatura infantil i juvenil, per damunt de tot són pares i el seu objectiu principal és el foment lector. Si navegeu per la web trobareu recomanacions temàtiques o per edat, entrevistes a autors i il·lustradors, activitats i tallers, tècniques de foment de la lectura, bibliografíes i novetats editorials, per citar alguns dels seus continguts.
Ténen compte en Twitter i Facebook, per això podem fer-nos seguidors per estar al corrents de totes les novetats al blog, poder recomanar llibres també nosaltres o fer-los una consulta. I si encara en volem més, visiteu el seu propi canal al Youtube, han pensat en tot!
Però la seua presència en les xarxes sociales i el blog és només el començament d'aquest projecte. A partir de febrer possaràn en marxa una xarxa social adreçada als pares, més especialitzada.
En conjunt, una magnífica iniciativa que des de la Biblioteca de Cocentaina anirem seguint i un lloc que us recomanem que visiteu ja.

La casa que amé

Tatiana de Rosnay. La casa que amé. Ed. Suma de Letras


Al voltant de la història d'una casa en París i de la família que l'habita, els Bazelet, l'autora de la reconeguda La llave de Sarah, construeix la seua nova novel·la. La veu protagonista la posa una dona Rose, vídua de 60 anys, qui l'any 1860 lluita perquè aquesta casa, la qual tants records familiars guarda, no siga enderrocada dins del projecte de remodelació de la ciutat.
Rose es nega a abandonar la que ha sigut sa casa i comença un diàleg amb el seu difunt marit, l'amor de la seua vida, on va contant-li tot allò que passa al seu voltant des de que comença la transformació del barri entremesclada amb records. Amb ella, el lector anirà descobrint el París del segle XIX.

La casa que amé ja s'ha col·locat en la llista dels llibres més venut i l'autora ha venut la història per la seua adaptació al cinema. Si voleu saber perquè, açí teniu les primeres pàgines.




Libertad

Jonathan Franzen. Libertad. Ed. Salamandra

Jonathan Franzen, en la seua nova novel·la, retrata als membres d'una mateixa família, els Berglund, durant varies generacions. Els primers són el matrimoni format per Patty y Walter Berglund, matrimoni progresista, de classe mitjana, advocat i ecologista ell, ex-jugadora de básquet i mare perfecta ella.  Dues persones que s'esforçen per ser exemplars i que són l'estereotip de la societat americana on viuen. 
Tota aquesta vida perfecta es complicarà quan a Walter li oferisquen un lloc de treball depenent d'un ric home de negocis del carbó i aparega en escena el millor amig de Walter, un músic punk, antic amor de Patty. A més, el seu fill Joey, se'n va a viure amb la nòvia, amb el consecuent disgut de Patty, que l'adora. 
Diversos aconteciments que faràn replantejar-se als seus protagonistes allò que projecten de la seua vida de portes cap a fora, i allò que vertaderament volen. És important saber que tens dret a equivocar-te i tindre la possibilitat de tornar a començar. Libertad, una lectura crítica sobre la societat americana, els seus valors i la forma de viure.

L'escola

Jordi Sierra i Fabra (text) / Elena Odriozola. (il.) L'escola. Ed. Bromera. Col. El meu món i jo

A Enric li agrada molt l'escola, realment li encanta, tant i tant que fins somia que hi va . Un somni que transcòrre durant la rutina d'abans d'anar al cole, des de que s'alça, es renta, esmorza i enfila cap al col·le amb els companys. Fins arribar al centre educatiu, on Enric ens explica com és i quina es la seua mestra. Però oh! S'ha adormit i tot era un somni. Ara haurà de còrrer si no vol fer tard! 
Una xicoteta lectura recomanada per als menuts, on es voràn identificats amb la seua pròpia rutina matinera per anar a escola. A més, podem afavorir una idea positiva del fet d'anar-hi.


El retorn del jove príncep

A.G. Roemmers. El retorn del jove príncep. Ed. Bromera

A partir de la figura del Príncep xiquet, de l'escriptor Saint-Exupery, l'autor escriu una obra sobre el sentit dels sentiments, la felicitat, la pèrdua o la culpa; qüestions filosòfiques que troben explicació a través del diàleg entre aquest personatge, que ha creiscut i s'ha convertir en adolescent, i el seu company de viatge, un home que l'arreplega mentre viatja per la Patogonia argentina.
Una lectura filosòfica i poètica al mateix temps, per omplir els buits de la nostra existència.


"- Com pot un estimar-se a si mateix, si es coneix les imperfeccions pròpies? -replicà el jove Príncep.
- De la mateixa manera que podem estimar els altres, coneixent-ne les d'ells. Els qui esperen un ésser perfecte per tal d'estimar-lo veuen imatges falses i enganyoses, i acaben no estimant ningú. Per tant, per a estimar-te i perdonar-te, n'hi ha prou que sentis el desig de ser una persona millor, i acceptis que has fet tot el que podies fer.
-Com sabré que estimo de debò si abans no he experimentat l'amor?-va preguntar el Jove Príncep amb tota la lògica.
-Estimes de debò quan poses la felicitat d'algú altre per davant de la teva. L'amor de veritat és lliure i no coneix límits."

 

¿Por qué?

Michel Van Zereven. ¿Por qué? Ed. Corimbo

Vet açí un llibre amb un argument força curiós adreçat als menuts. Es tracta d'una versió del conte de la Caputxeta, on una pregunta repetida una i altra volta per la xiqueta en el seu diàleg amb el llop, es capaç de tornar-lo boig, tant com per arribar al propi suïcidi. I es que la Caputxeta d'aquest llibre ha arribat a eixa edat on els xiquets no es cansen de preguntar el per què de totes, totes les coses que observen.
No s'asusteu, el conte no impressionarà els xiquets, més bé els farà riure amb l'actitut de la Caputxeta i el disgust del llop que véu que aquesta ni s'altera en la seua presència i damunt el trau de polleguera amb el seu insistent "Per què?". 

Així comença...

"Esta mañana, Caperucita va a casa de su abuelita.
De repente un lobo feroz le salta encima.
¡Grrrrrrr! ¡Te voy a comer!
¿Por qué?, pregunta Caperucita
¿Cómo que por qué? ¡Porqué tengo hambre!
¿Por qué?, pregunta de nuevo Caperucita..."


diumenge, 22 de gener del 2012

Cinema i literatura: Érase una vez

Els contes clàssis poden ser contants de moltes maneres i els productors de sèries televisives s'han donat compte del "filó" que tenen amb l'adaptació dels contes com la Caputxeta Vermella, Blancaneus Els tres porquets per adults. Amb la seua dosi de misteri i en forma de thriller, aquestes històries es transformen i perden  el seu caràcter infantil per arribar a una audiència més amplia.
La cadena de televisió Antena 3, després de la bona acollida que ha tingut el projecte als Estats Units One Upon a Time, prepara també la seua versió de la sèrie "made in spain", amb actors espanyols.
La sèrie durà per nom Érase una vez (One Upon a Time als EE.UU.) i cada capítol estarà dedicat a un conte. Encara que parteixen de la mateixa idea, el desenvolupament es diferent i dins de la ficció podrem vore personatges reals i aliens als contes. 
Esperem amb ganes la seua estrena per poder parlar-vos si de ens ha agradat perquè la idea és molt original. Una altra volta de fulla per reescriure els contes d'infantessa.
Us deixem l'enllaç a la web d'Antena 3 amb més informació perquè li féu una ullada. Us ha picat la curiositat tant com a nosaltres?

Il·lustració de Bobby Chiu

dissabte, 21 de gener del 2012

Enxarxats: Paper.Li: Literatura Infantil y Juvenil

Paper.Li és una plataforma que permet a qualsevol donar forma a un periòdic a partir de la sel·lecció de notícies de les xarxes sociales, com twitter i facebook, que rebem al nostres perfils. Es converteix així en una bona forma de recomanar i poder recuperar informació que ens interese. Tothom sap de la quantitat de informació que podem rebre a través de les xarxes aquestes i Paper.Li ens pot ajudar a organitzarla i transmetre-la a aquells que ens seguixen o estiguen interessats en la temàtica del periòdic. Dins de les opcions, ens permetra suscriure'ns i compartir-lo al mateix temps en facebook i twitter.
En aquest cas hem arribat al periòdic de Carlos Ureña Izquierdo dedicat al tema de la literatura infantil i juvenil. En ell trobareu notícies sobre tecnología, educació, llibreríes, novetats literàries, autors i més. 
La forma en que ens mantenim informats d'allò que ens agrada o ens interessa, ara més fàcil gràcies a aquesta eina rel·lacionada amb les xarxes socials.


divendres, 20 de gener del 2012

Mare tigre

Amy Chua. Mare tigre. Ed. Ara Llibres

Mare tigre, o Amy Chua, d'origen xinés, professora de la universitat de Yale i ciutadana nord-americana, és l'autora d'aquest llibre. En ell conta la seua experiència criant a dues xiquetes, les seues filles, seguint l'estricta educació dels pares xinesos. Ella mateixa educada així defensa les avantatges d'educar a la xinesa front a la manera occidental, xoc que naturalment viu en carn pròpia vivint les seues filles als Estats Units, context que no poden obviar.
Prompte deixa clar que els pares xinesos valoren la perfecció dels seus fills per damunt de tot en totes les tasques que assoleixen els xiquets, començat per l'àmbit escolar, i allò predominant en aquest forma d'educar és la disciplina i l'autoritarisme, res de lloar constantment als xiquets quan fan les coses bé.
Un mètode pedagògic totalment diferent al nostre, molt més rígid, que val la pena contrastar, tal volta no per seguir-lo però si per agafar algunes idees i poder opinar al respecte.

En el país de la nube blanca

Sarha Lark. En el país de la nube blanca. Ed. B

Tenim açí un best-seller ambientat a Nueva Zelanda del segle XIX. Un destí exòtic on aniràn a viure per diverses circumstàncies dues dones totalment diferents, tant en personalitats com nivell social, però que les coincidències de la  seua vida a l'illa farà que façen amistat íntima.
Gwyneira, la jove filla d'un lord irlandés que es dedica a la cria d'ovelles, i Helen Davenport, la filla major d'un pastor d'esglèsia i mestra. Les dues es coneixen al vaixell que les porta des de Londres a la colonia anglesa per unir-se en dos matrimonis concertats.
No eixiràn les coses com elles es pensen, i cap dels dos homes ompliràn les seues perspectives. Al nou país les dues dones hauràn d'aprendre a adaptar-se, coneixerem nous personatges i històries personals que aniràn entremesclant-se amb les de les nostres protagonistes. El llibre ens permet conèixer els inicis d'aquest fascinant país, la seua història i als seus habitants, els aborígens. Tot ambientat en els paisatges d'una terra encara per explorar, descrits per l'autora, la qual els conèix de primera mà doncs va ser guia turística en aquest país.
Una novel·la on les històries d'amor de tot tipus són el fil conductor de la lectura, però també històries familiars, enemistats, odis i pasions al voltant dels protagonistes. 
Aquest és el primer llibre d'una trilogia escrita per Sarah Lark, el pseudònim d'una autora alemanya, la qual ha debutat al panorama narratiu amb aquest llibre. Sense dubte, una lectura per disfrutar.

La banca ètica

Oriol Alsina. La banca ètica. Molt més que diners. Ed. Icaria

Com a conseqüència de la crisi econòmica que patim i el protagonisme que han prés els bancs, moltes són les veus que han apostat per un sistema bancari nacionalitzat que tinguera en compte als estalviadors i ciutadans que depositen els seus diners en ells. Però allò que molta gent no sap és que hi ha una altra alternativa per als nostres estalvis: participar en la banca ètica.
D'això parla aquest llibre. Als cinc primers capítols explica en què consisteix la banca ètica, amb un llenguatge comprensible per a tothom, per donar pas a les conclusions i ponències del primer Congrés Internacional de Banca Ètica que es celebrà en Catalunya l'any 2011.
Una lectura molt interessant, que aposta pel camvi en el sistema ecònomic del nostre país i es proposa com alternativa vàlida per aquells que no estàn conformes amb l'actual situació que patim amb els bancs.

Rafael Alberti para niños

Rafael Alberti / Jesús Gaban. Rafael Alberti para niños. Ed. Susaeta

Rafael Alberti para niños és una antologia de poesíes del genial poeta espanyol del segle XX. Els seus poemes son clars i juganers, perfectes per arribar als xiquets. Aquest volum pot ser una primera aproximació als seus versos molt adient. Us deixem una mostra poètica a vore si us agrada tant com a nosaltres:


CUANDO ME VAYA DE ROMA

Cuando me vaya de Roma, 
¿quién se acordará de mi?

Pregunten al gato, 
pregunten al perro 
y al roto zapato.

Al farol perdido,
al caballo muerto 
y al balcón herido.

Al viento que pasa,
al portón oscuro
que no tiene casa.

Y al agua corriente
que escribe mi nombre
debajo del puente.

Cuando me vaya de Roma, 
pregunten a ellos por mi.

Vivir es fácil

Gabriel Celaya / Felipe Juaristi (sel.) / Rebeca Luciani (il.). Vivir es fácil. Ed. Edelvives. Col. Adarga

L'editorial Edelvives, dins de la col·lecció Adarga com l'anterior llibre que comentavem (Un panal de rica miel), dedica una antologia al poeta Gabriel Celaya. És un llibre perfecte per apropar als joves lectors a l'escriptura d'aquest poeta espanyol.

A continuació us deixem una xicoteta mostra de la poesia de Gabriel Celaya dedicada a l'ofici de poeta:

Ser poeta no es vivir
a toda sombra, intimista.
Ser poeta es encontrar
en otros la propia vida.
No encerrarse; darse a todos;
ser sin ser melancolía,
y ser también mar y viento,
memoria de las desdichas
y eso que fui y he olvidado,
aunque sin duda sabía.
Cuanto menos pienso en mí, 
más se me ensancha la vida.


Un panal de rica miel

Félix María de Samaniego / Mª Victoria Sotomayor (sel.)/ Iban Barrenetxea (il.). Un panal de rica miel. Ed. Edelvives. Col. Adarga

La poesia és una lectura que com qualsevol gènere ha de començar en la infancia. En l'actualitat són moltes les editorials que ténen col·leccions dedicades a la poesia. Hui li dedicarem l'apartat de llibres infantils i juvenils.

Félix María de Samaniego és, junt a Iriarte i Lafontaine, un del més coneguts autor de faules. Edelvives acaba de publicar una antologia de la seua obra amb una acurada edició que conté una bona tria de versos "criticons", tant d'actualitat ara com al segle divuit quan els va escriure Samaniego. 
Les faules, escrites en un llenguatge proper als xiquets i un contingut divertit amb moralina, i protagonitzades per animals, farà disfrutar als joves lectors, o grans, a més de proporcionar-los una xicoteta llicó sobre la vida. El vocabulari es propi del segle de l'autor, però l'editorial, ben pensat, introdueix la traducció o explicació d'allò que signifiquen les més estranyes per a nosaltres.
I les il·lustracions de Iban Barrentxea tampoc no es queden enrere; animals que vesteixen com persones i que acompanyen de forma visual i destacada a les faules.
Una antologia que no deuria de falta en cap casa o biblioteca:

CONGRESO DE LOS RATONES

Desde el gran Zapirón, el blanco y rubio,
que después de las aguas del diluvio
fue padre universal de todo gato,
ha sido Miauragato
quien mas sangrientamente
persiguió a la infeliz ratone gente.
Lo cierto es que, obligadada 
de su persecución la desdichada,
en Ratópolis tuvo su congreso.
Propuso el elocuente Roqequeso
echarle un casabel, y de esa suerte
al ruido escaparían de la muerte.
El proyecto aprobaron uno a uno.
¡Quién lo ha de ejecutar? Eso, ninguno.
"Yo soy corto de vista". "Yo muy viejo".
"Yo gotoso", decían. El concejo
se acabó como muchos en el mundo.
Proponen un proyecto sin segundo;
lo aprueban; hacen otro. ¡Qué portento!
Pero ¿la ejecución? Ahí está el cuento.

dimecres, 18 de gener del 2012

Quin llibre li recomanaríes a... Jorge Javier Vázquez?

Després del parèntesi de llibres nadalencs, retomem la secció de recomanacions lectores a personatges famosos. 
Un dels nostres usuaris, Ignaci Montava, li recomanaria al presentador de televisió Jorge Javier Vázquez, que tots coneixeu pels programes de "cotilleo", que li fera una ullada al Diccionari de la Reial Acadèmia de la Llengua, que a més pot fer-ho per Internet, i milloraria molt la seua forma d'expresar-se.


dimecres, 4 de gener del 2012

Cinema i literatura: El perro del hortelano

El perro del hortelano és una de les obres teatral més conegudes de l'espanyol Lope de Vega. L'any 1996 s'adaptaba per als cinemes, dirigida per Pilar Miró, amb guió d'ella mateixa i protagonitzada per Emma Suárez i Carmelo Gómez als papers principals. La adaptació té la particularitat que respecta el parlar en vers que apareix a l'obra original. La cinta va ser premiada amb 7 Premis Goya.
L'obra ens narra els amors i desamors de Diana, comtesa de Belflor, enamorada del seu secretari, Teodoro, de nivell social inferior al seu i amb qui en teoria no pot casar-se. Teodoro al mateix temps está enamorat de Marcela, amb qui planea casar-se. I Diana, portada per la gelosia i l'enveja fa tot el possible per separar els dos enamorats. Quan Teodoro veu la possibilitat de pujar de nivell social fent-se passar pel fill desaparegut d'un noble espanyol, abandona Marcela per Diana i tots dos marxaràn a Espanya.
Tot un "culebró" de l'època que ens llevarà l'avorriment qualsevol vesprada al sofà.


Enxarx@ts: Little free library



Little free library és l'enllaç de la página amb informació sobre un projecte del mateix nom. Es tracta de comprar a la organització o construir nosaltres mateixos una caseta com la que apareix a la foto de dalt on "viuràn" el llibres que anem deixant perquè els veïns puguen agarrar-los en prèstec i, inclús, que afegisquen altres.
Passeu per la web i veureu algunes casetes que són vertaderes obres d'art, a banda de la quantitat de llibres que ja podem trobar dins d'aquesta iniciativa. En l'apartat de història del projecte trobareu consells sobre la tria de llibres. Però abans de començar heu de donar-vos d'alta en el projecte bibliotecari i no cal que siga construint una caseta, també donant els diners per construir-la en un altre joc o oferir-se com voluntaris de la organització.
La fi del projecte és construir per tot el món més de 2.500 biblioteques xicotetes. Trobem que és molt innovador i original la proposta per difondre la lectura. Però, penseu que açí, al nostre país, podríem importar aquesta iniciativa? Funcionaria?


Seda roja

Qiu Xiaolong. Seda Roja. Ed. Tusquets

L'inspector Chen Cao protagonistza una nova entrega dels seus casos dins de la col·lecció publicada per l'editorial Tusquets. En aquest haurà de parar-le els peus a un assassí en sèrie que es dedica a matar joves en la ciudad de Shangai, a la Xina, amb la peculiaritat que a totes les víctimes les vesteix amb un traje de seda roja. 
L'inspector Cao és un polícia gens convencional, és inteligent i culte i a l'inici de la narració ja ens diu que acabava de matricular-se en un máster sobre literatura clàsica xinesa a la Universitat, el qual haurà d'abandonar quan l'assassí amenaçe al seu equip d'investigadors. Per tal de atrapar-lo, haurà de sumergir-se en el passat de la Xina, que reconstruirà per il·lustrar també al lector. Molt interesant!




Amor meva

Isabel-Clara Simó. Amor meva. Ed. 62

Amor meva és la nova novel·la de l'escriptora d'Alcoi, Isabel-Clara Simó. En ella coneixem quatre dones d'una mateixa família, els Valleriola: Rut, Regina, Pat i Dèbora. Quatre protagonistes i quatre personalitats molt diferents que influirà en la forma en que s'enfronten al món, ja que a més es tracta de diferents generacions. 
A banda de retratar la situació social que les embolta en ciutats tant diferents com Barcelona, París o Londres, l'acció també ens traslladarà a Palestina, d'on és originaria la família Valleriola, i on l'autora ha volgut denunciar la situació que pateixen els palestins per part dels israelins.
Una lectura que mostra l'univers femení el qual l'autora coneix tant bé. 









Entre la bruma

Simonetta Agnello Hornby. Entre la bruma. Ed. Tusquets

Després d'observar un comportament extrany en Lucy, una xiqueta de quatre anys, la seua mestra de la guarderia denuncia el cas a assumptes socials. Totes les sospites recauen en el pare com un possible cas d'abús. El advocat que accepta el cas, acostumat a defendre famílies desestructurades i conflictives, s'enfronta a aquest cas des d'una perspectiva molt diferent, doncs es tracta d'una família rica i feliç sense cap problema aparent. La mare de la xiqueta de seguida es possa de part del seu home, però conforme avançe la investigació començaràn a aparèixer els dubtes. 
Entre la bruma és una lectura dura on l'autora possa de manifest les fatals conseqüències que poden tindre els errors d'aquests serveis jurídics en una familia.
 


Los patines de Sebastián

Joan de Déu Prats / Francesc Rovira (il.). Los patines de Sebastián. Ed. La Galera

Aquesta és la història de Sebastián, un xiquet molt, molt tímid al qui li costa fer amics i rel·lacionar-se amb la gent. Un dia passetjant es troba uns patins al parc i es proposa aprendre a patinar. Per a ell significa un gran acte de superació personal, exposar-se davant de tots a fer el ridícul, però aquest esforç li valdrà per millorar també la seua la timidessa. Una lectura amb humor per enfrontar pors, recomanada a partir de vuit anys.




El increíble viaje de la abuela

Davide Cali / Anna Laura Cantone (il.). El increíble viaje de la abuela. Ed. Jaguar

La iaia Rosa ha viatjat per tot el món, ha conegut indrets i personatges extraordinàries i ha visqut moltes aventures. Ara els conta a la seua neta, sorpresa i orgullosa de allò valenta que és la seua iaia. Voleu conèixer tot allò que ha viscut als seus viatges? Acompanyeu a la iaia en la lectura d'aquest llibre.Fantàstic!

Maisy va al campo

Lucy Cousins. Maisy va al campo. Ed. Serres

Voleu passar una estona ben divertida amb els vostres fills? Maisy la ratolineta us invita a passetjar pel camp amb ella. Un passeig que estarà plé de sorpreses, amb solapes que amagen plantes, animals que es poden moure estirant de les llengüetes i molta diversió per als xicotets lectors. 
Tot en aquest llibre està pensant pel disfrute dels xiquets a partir de l'any: està fet en cartró dur perquè els manipulen moltes voltes, ja que es tracta d'un llibre-joc, amb solapes que és allò que més agrada als menuts, una il·lustració molt acolorida i amb un dibuix propers als menuts  i amb un personatge protagonista conegut com és la Maisy.  Un regal perfecte per encertar aquest Nadal!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...