dimecres, 19 de desembre del 2012

Especial llibres juvenils (I)

Mateu Carrió. Aprendí a sufrir. Ed. del Serbal (Col. El biblionauta)

Una lectura dura i aclaparadora sobre la vida d'exclavitut que pateix una familia en les mines de Coltan al Congo. Tota la familia n'és protagonista, però es especial el fill de nou anys, Wamba, qui intenta viure com un xiquet qualsevol en un context perillós i plé de sofriment.  Afortunadament, aquest llibre és el seu testimoni des de la llibertat al nostre país.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Charles Dickens. Relatos de fantasmas. Ed. Algar
 
Si aquest Nadal allò que us és passar por, res millor que un clàssic expert en possar els pèls de punta, Charles Dickens. En aquest recull de contes trobareu vuit històries on els protagonistes són fantasmes de tot tipus i misterioses aparicions en nits de tormenta i escenaris d'allò més esgarrifosos...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Javier Martínez. Mina San Telmo y el museo maldito. Ed. Edebé
 
I per fi una de misteri i detectius. La protagonista és una jove escriptora de rel·lats d'intriga, enredada pel seu editor perquè escriga una historia sobre art en un museu. Però a Mina allò que li agrada és escriure novel·la negra i es dedicarà a muntar una història al voltant del tema de l'art però adornada amb intrigues, detectius i roïns roïnissims. L'acompanyeu en la seua investigació?

Si punxeu açí ja podeu llegir el primer capítol.
 
 
 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...