dimecres, 12 de desembre del 2012

Especial llibres infantils: de 6 a 12 anys (II)

Benjamin Lacombe. Cereza, Guinda. Ed. Edelvives

Unes magníficques il·lustracions precedeixen el nou treball de l'il·lustrador francés Benjamin Lacombe. Un llibre que, encara que esté adreçat a primers lectors, pot ser disfrutat també pels adults.
La història és tant peculiar com el mateix nom de la protagonista, Cereza, una xiqueta amant dels llibres i la lectura però que no acaba d'encaixar amb la gent. Això camviarà quan trobe a Guinda, un gosset abandonat que li donarà força per enfrontar-se a les seues pors.


Edu Flores. El pájaro de las dos jaulas. Ed. Apila
Hi havia una vegada un papagall que estava orgullós de qui era, doncs pensava que la seua espècie era la més inteligent, divertida i valenta entre els aus. Fins que un dia el capturen i acava en una gàbia, la qual li permitirà viatjar i vore més enllà de les seues plomes.

Elisenda Roca / Cristina Losantos. No som els tres porquets: un conte per deixar de ser marranets. Ed. Bambú
Què no voleu rentar-vos les dents? Què no ordeneu l'habitació? Què preferiu que tot el món isca corrents per la pudor que féu perquè no us dutxeu? Doncs us passarà allò mateix que als tres germans protagonistes d'aquest conte. Tres vertaders porquets que van aprendre què cal fer per deixar de ser marranets.
Esperanza Medina / Elena Fernández. El constipado del sol. Ed. Pintar Pintar
Pareix impossible però el sol s'ha constipat i el resultat és que fa molt, molt de fred i la neu cobreix les muntanyes. I ara, què passarà? Descobriu-lo llegint el conte o gaudint de la versió per a l'Ipad, la tablet de Apple.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...