dimecres, 4 d’abril del 2012

Cinema i literatura: Revista Letra celuloide

Letra celuloide és una revista virtual i gratuita argentina, en forma de blog, dedicada al cine i la literatura, escrita per aficionats als dos gèneres i rel·lacionats amb el món de la cultura. És doncs, perfecta per comentar-la en aquest apartat del blog que també dediquem a abdós temes. A la revista ens descobreixen obres i pel·lícules de tot tipus de gèneres, de totes les èpoques i nacionalitats. Com ens donem compte quan naveguem per la revista, la literatura ha sigut font d'inspiració per moltes pel·lícules des de sempre, inclús s'han fet diverses versions d'un mateix llibre. És el cas per exemple de Los hombres que no amaban a las mujeres, de Stieg Larsson, un best-seller que va ser adaptat en Suècia i, més recentment, per Hollywood.
Cada entrada cinèfila està introduïda per les dades del llibre i una completa fitxa de la pel·lícula, així com un anàlisis de la mateixa. Al costat dret del blog poden accedir directament pel títol de la pel·lícula, consultar revistes concretes per dates o accedir a les entrades més populars.
Una rel·lació de la qual ens beneficíem ampliament aquells a qui ens agrada la lectura, qui a més podem "llegir" una estona ben entretinguda a la gran pantalla.

2 comentaris:

Centro Independiente de Estudios Culturales ha dit...

Muchas gracias por tan buen comentario de la revista.
Un abrazo.
Víctor Conenna
Letraceluloide

Centro Independiente de Estudios Culturales ha dit...

Muchas gracias por tan buen comentario de la revista.
Un abrazo.
Víctor Conenna
Letraceluloide

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...