dimecres, 25 de gener del 2012

Enxarxats: Boolino

Donem la benvinguda a un nou blog dedicat al foment de la literatura infantil i juvenil: Boolino. Està adreçat tant a lectors com a interessats en aquest gènere. Creat per dos professionals rel·lacionats amb la literatura infantil i juvenil, per damunt de tot són pares i el seu objectiu principal és el foment lector. Si navegeu per la web trobareu recomanacions temàtiques o per edat, entrevistes a autors i il·lustradors, activitats i tallers, tècniques de foment de la lectura, bibliografíes i novetats editorials, per citar alguns dels seus continguts.
Ténen compte en Twitter i Facebook, per això podem fer-nos seguidors per estar al corrents de totes les novetats al blog, poder recomanar llibres també nosaltres o fer-los una consulta. I si encara en volem més, visiteu el seu propi canal al Youtube, han pensat en tot!
Però la seua presència en les xarxes sociales i el blog és només el començament d'aquest projecte. A partir de febrer possaràn en marxa una xarxa social adreçada als pares, més especialitzada.
En conjunt, una magnífica iniciativa que des de la Biblioteca de Cocentaina anirem seguint i un lloc que us recomanem que visiteu ja.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola, hem pogut llegir la vostra fantàstica nota en la que ens recomaneu als vostres lectors. Tot l'equip de boolino us dóna les gràcies de tot cor i us convida a participar amb comentaris, recomanacions o el que penseu que pot interessar a tots els nostres lectors a partir de la vostra experiència. boolino es nodreix per la feina que fa l'equip però també, en gran part, per l'aportació en forma de preguntes, comentaris o enllaços que els nostres lectors ens fan.
Si us plau, us convidem a participar i a enriquir l'univers dels petits lectors.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...