diumenge, 22 de gener del 2012

Cinema i literatura: Érase una vez

Els contes clàssis poden ser contants de moltes maneres i els productors de sèries televisives s'han donat compte del "filó" que tenen amb l'adaptació dels contes com la Caputxeta Vermella, Blancaneus Els tres porquets per adults. Amb la seua dosi de misteri i en forma de thriller, aquestes històries es transformen i perden  el seu caràcter infantil per arribar a una audiència més amplia.
La cadena de televisió Antena 3, després de la bona acollida que ha tingut el projecte als Estats Units One Upon a Time, prepara també la seua versió de la sèrie "made in spain", amb actors espanyols.
La sèrie durà per nom Érase una vez (One Upon a Time als EE.UU.) i cada capítol estarà dedicat a un conte. Encara que parteixen de la mateixa idea, el desenvolupament es diferent i dins de la ficció podrem vore personatges reals i aliens als contes. 
Esperem amb ganes la seua estrena per poder parlar-vos si de ens ha agradat perquè la idea és molt original. Una altra volta de fulla per reescriure els contes d'infantessa.
Us deixem l'enllaç a la web d'Antena 3 amb més informació perquè li féu una ullada. Us ha picat la curiositat tant com a nosaltres?

Il·lustració de Bobby Chiu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...