dimecres, 21 de desembre del 2011

Alesombres i la clau mestra

Roberto Aliaga / Roger Olmos (il.). Alesombres. Ed. Macmillan

Una lectura d'aventures fantàstica, en tots els sentits, és aquesta que us presentem per a joves lectors, amb una trama que es desarrolla entre el món dels vius i els morts. El protagonista és un xiquet, Mateu, el qual s'uneix a un grup denominat La Resistència, que lluitarà contra les forçes de la penombra liderades per l'Avi Penombres. Amb ell estaràn Daniela, Brady Saco de Huesos, Lobo, la Chica Dientes i Hang Soga. Hi trobareu moltes aventures en un context terrorífic, però on no falta l'humor.
El primer llibre de la sèrie, Alesombres i el circ ambulant, ens dona a conèixer als personatges principals i com Mateu coneix el món d'ultratumba quan la seua amiga Daniela desapareix durant la visita en un circ ambulant.

En el següent de la col·lecció - Alesombres i la clau mestraMateu haurà de buscar una clau per entrar en el món dels morts, però no serà gens fàcil; i al tercer - Alesombres i el viatge de la fi... de curs - se les vorà amb el mateix Avi Penombres en un vaixell  plé de xiquets cap a un destí misteriós.  

Tots tres estàn il·lustrats per Roger Olmos, un gran dibuixant que contribueix a crear eixe clima de por transmitit per la ploma de Roberto Aliaga. I no oblidem dir-vos que també els trobareu en castellà. Us atreviu amb la seua lectura...?






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...