dimecres, 9 de novembre del 2011

!No seas descarado!

Ben Redlich. !No seas descarado!. Ed. Juventud

Charlie és un mico que passa els dies avorrit, badallant i colgat d'un arbre. Fart del seu avorriment decideix recòrrer la sabana buscant diversió, i no li se ocorre altra cosa que entretenir-se burlant-se dels demés.
Es burla de l'estruç perquè no pot volar, de la tortuga perquè camina molt lenta, de la zebra perquè pareix que vaja amb pijama, del lleopard perquè té taques negres, del mandril, de la girafa, de l'elefant, del porc senglar.
Fins i tot es burla del seu germà Macario, perquè té el cul pelat i de color rosa brillant. I clar, el seu germà el convida a mirar-se el seu propi cul. I què és allò que veu? Doncs s'ho podeu imaginar, perquè de sobte se li'n passen les ganes de riure's dels demès, i avergonyit a més no poder, se'n va corrent i es passa el dia amagat.
!No seas descarado! és un llibre super divertit, amb unes il·lustracions d'animals caricaturitzats que són genials de debò, i amb un transfons de valors i sentiment molt interessant per a treballar amb els xiquets. Aisss, és un conte xulíssim!!! Pots visualitzar algunes il·lustracions del llibre punxant ací.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...