dimecres, 16 de novembre del 2011

Enxarx@ts: Todo E-Books

Que si despega, que si no despega, que no es veu clar. Així de dubtoses estàn les coses al voltant dels e-books al nostre país. Pareix que les editorials encara estàn reticents a traure llibre en aquest format però ja veiem llum al final del túnel. Per als afortunants posseïdors d'un e-reader, el lector d'e-books, existeixen ja prou llocs a Internet per comprar-hi llibres. Nosaltres anem a parlar de la llibreria digital Todo E-Book, la primera plataforma d'e-books en castellà. Ara mateix ja celebren el seu aniversari, 10 anys oferint servei als lectors i la experiència és un grau.
En la llibreria tenim accés a les últimes novetats que ténen la seua edició també en paper, i a preus més barats que els de paper (però encara molt cars per a ser llibres digitals). Podem triar en un catàleg molt extens amb obres de tot tipus i fins i tot obres gratuïtes per no tindre drets d'autor. Publiquen un boletí informatiu sobre adquisicions i recomanacions al qual suscriure's per no perdre's cap títol així com formar part d'una comunitat de lectors d'e-book amb qui compartir valoracions i opinions sobre les nostres lectures.
Hem de recordar que tots els llibres vénen amb el famós format ePub amb DRM (Gestió de drets digitals en anglés), un sistema anticòpia que tampoc ens permetrà imprimir ni llegir l'obra en altres dispositius que no siga el e-reader on hem descarregat el llibre ni, per supost, prestar-ho. Un inconvenient per a molts lectors en comparació amb la llibertat que dóna la versió en paper. També duu la pega que només pots llegir en lectors compatibles i pots trobar-te que en el teu e-reader no es puga llegir bé. Ès veritat que pràcticament tots els e-books que aneu a trobar a les llibreries el ténen, excepte Ediciones B que acaba de traure un catàleg sense aquest format, i en teoria els lectors venuts al nostre país ja estàn preparats per llegir-lo.
Todo e-book és fiable, ben muntada i amb molta oferta en títols i preus. Us recomanem que féu una ullada, entreu i navegeu i feu-vos la vostra pròpia opinió del lloc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...