dimecres, 2 de novembre del 2011

Enxarx@ts: Lectura i escriptura

El títol d'aquesta web podem dir que sintetitza i resumeix molt bé els seus continguts. Lecturayescritura.com és un taller de lectura i escriptura per a tots aquells als qui els agrade escriure i vulguen adquirir soltesa, i per a tots aquells que els apassione llegir i vulguen adquirir habilitat i tècnica.
Si pegueu un cop d'ull a aquest lloc de la xarxa us adonareu que és d'allò més interessant.
És una web amb un contingut molt clar: un munt d'articles, publicats en ordre cronològic i classificats per categoríes. Per accedir a aquestos podeu fer-ho be pegant-li un cop d'ull als últims articles publicats, o bé buscant una data concreta o la categoria a la que pertany cadascú d'ells.
Aquest últim tipus de recerca (categoria) potser siga la més interessant i que ens servisca per a poder aprofundir en els continguts que ens ofereix la web.
Hi han diverses categoríes, com ara: recomanacions d'escriptors, consells d'escriptura, consells per a perdre la por a parlar en públic, consells de lectura, recomanacions de llibres, recursos literaris, curiositats...
I per exemple, en consells d'escriptura pots encontrar entrades com aquestes: passos a segur en l'escriptura narrativa, recerca de fonts documentals en l'escriptura històrica, redacció d'articles i notícies o els pilars d'una bona redacció en l'escriptura.
Quantes vegades hem somniat en posar per escrit tot allò que imaginem o pensem però no ho fem perquè no sabem per on començar? Doncs abans de començar a omplir els fulls de lletres, vos recomanem que visiteu aquesta pàgina, que de segur vos donarà una idea de com fer-ho millor.
Però no oblideu que a més d'açò la web té molts altres continguts interessants sobre com optimitzar la nostra lectura i escriptura. És aquest un lloc de la xarxa perfecte per escabussar-se aquest hivern!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...