dimecres, 19 d’octubre del 2011

Jesús Aznar/ Blanca Bk (Il·lustracions). Un cuento muy chiquitito. Ed. Edebé (Col·lecció Tren Azul. Mis cuentos favoritos)

Sabeu què és un mini-mini-conte? Són les històries que els pares super ocupats conten als seus fills per la nit, i també són el que llegeixen els xiquets que no els agrada llegir.
Doncs aquesta és la història d'un mini-mini-conte. Però del mini-mini-conte més xicotet de tots. I a aquest mini-mini-conte li agradava navegar, tocar la guitarra i jugar als escacs. I a pesar de tot el que feia, es sentia molt trist, perquè mai ningú volia llegir-lo. Somniava que era gran, tant com una novel·la o inclús una enciclopèdia, però ell era així: mini-mini.
I així passaven els dies fins que va arribar Jorge al País dels Contes, i el va agafar directament a ell. Però com que era tant mini-mini no podia llegir les seues lletres, així que el va col·locar de nou a la prestatgeria i... no esperàveu que us contaem el final, veritat?
Encara que el nostre protagonista siga mini-mini, el llibre de debò no ho és, i per tant vos convidem a llegir-lo, i a fixar-se amb les il·lustracions tan originals, barreja de fotografia i Photoshop que ha realitzat Blanca Bk. Fantàstic!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...