dimecres, 8 de juny del 2011

Natura quasi morta, de Carme Riera

Carme Riera. Natura quasi morta. Ed. 62

Aquest llibre representa la primera incursió de Carme Riera en la novel·la policíaca. Extraordinari!

El llibre conta la desaparició, sense deixar cap tipus de rastre, d'un alumne romanès de la Universitat Autònoma de Barcelona. I a partir d'aquest moment, els Mossos d'Esquadra, els professors i els estudiants de la UAB començaran una carrera frenètica per encontrar algun rastre fiable.

Manuela Vázquez, inspectora dels Mossos, serà un personatge important per a la resolució d'aquest joc macabre on les víctimes i els sospitosos van multiplicant-se, i res és el que sembla.

Natura quasi morta és una novel·la que t'atrapa des de les primeres pàgines, és una proposta molt interessant, amb una lectura àgil, i on l'autora ha sabut mantenir el suspens en tot moment, amb un clar domini de les normes a seguir per a realitzar una bona novel·la policíaca. Ens agradaria que aquesta no fora la última de les seues novel·les dins d'aquest génere.

Vosl fer un tastet? Doncs punxa ací i llig els dos primers capítols.

1 comentari:

Carmina ha dit...

No havia llegit ninguna resenya d'aquest llibre, i tenía curiositat, malgrat que fa molt de temps que no llig en aquesta llengua, entra en els meus plans, espere que prompte perque n'estic una mica embolicada de treball...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...