dimecres, 1 de juny del 2011

L'esclava de blau, de Joaquim Borrell

Joaquim Borrell. L'esclava de blau. Ed. Columna jove

L'autor presenta en aquest cas una novel·la de detectius ambientada en la Roma clàssica de l'emperador Cèsar. I conta el llibre com Diomedes, un jove grec, viatja a Roma en assabentar-se de que el seu oncle, al qui ha vist solament una vegada en la vida, ha mort.

Quan arriba li notifiquen que ell és l'únic hereu; però la herència consisteix en una petita casa i Baiasca, una jove esclava de vint anys, atractiva i enigmàtica, i que a més, coneix com ningú la professió del seu antic amo: investigador privat.

A falta de diners per tornar a Grècia decideix continuar temporalment amb el negoci. De seguida comencen a arribar els casos més inexplicables i l'esclava li ajudarà a aclarir molts enigmes, a més d'enfrontar-se amb criminals intel·ligents i situacions noves per a ell.
Vos anime a llegir aquesta novel·la, i moltes són les raons que fan que la seua lectura siga d'allò més interessant: la innocència de Diomedes pròpia de qui aterra per primera vegada a una gran ciutat i que es converteix en situacions còmiques; el sarcasme constant entre grecs i romans, el descobriment d'una manera de viure diferent a la que portava anteriorment, i sobretot, la manera excel·lent que te l'autor de contar les històries.

De detectius i amb romans! Perfecta mescla per gaudir de la lectura.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...