dimecres, 4 de maig del 2011

Enxarx@ts: http://book coverarchive.com

The Book Cover Archive és una excel·lent web és un lloc on podem trobar una gran quantitat de portades de llibres de diferents èpoques. La forma de recerca és molt senzilla: hi ha un buscador en la part superior de la mateixa on podem buscar llibres pel títol, l'autor o el gènere.

A més, dins la fitxa de cada llibre, apareixen dades que de vegades no són fàcils de trobar, com per exemple la data de publicació, el dissenyador o il·lustrador de la portada, inclús el fotògraf de la mateixa cas de que siga una fotografia la que il·lustra la portada del llibre.

Us convidem a pegar-li un cop d'ull a aquesta web i intentar buscar la portada d'algun llibre del que vareu gaudir en el seu moment i que ja teníeu en l'oblit o rescatar les portades dels llibres que més us han agradat. Hi ha molts artistes, dins del camp de la il·lustració i el disseny, que s'han donat a conèixer mitjançant les portades o s'han convertit en especialistes d'aquestes.

En aquest cas la il·lustració que vegem és la portada de la biografia de Gabriel García Márquez escrita pel filòleg mexicà Ilan Stavans. El disseny pertany a Jason Ramírez i la fotografia és de Jo Whaley.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...