dimecres, 20 d’abril del 2011

Enxarx@ts: http://es. childrenlibrary.org

La Biblioteca Digital Internacional para niños és una iniciativa d'una fundación sense ànim de lucre del mateix nom que es va proposar la creació d'una base de dades amb coleccions de llibres infantils i juvenils, en qualsevol idioma o llengua, i disponibles per a la seua lectura en Internet. Com ens raonen, la principal misió seria possar a l'abast de qualsevol xiquet la possibilitat de conèixer o no perdre la seua tradició cultural, a través de contes escrits en la llengua materna, d'aquells xiquets que diversos motius han hagut de emigrar amb la seua família. És corrent que aquest no tinguen access a llibres en el seu idioma al país on van. Per supost, la Biblioteca és oberta per a tothom qui vulga consultar el seu fons i llegir els seus contes.
La fundació invita a creadors, escriptor i il·lustradors a donar els seus llibres, sempre respetant els drets d'autor, així com a bibliotecaris u altres organitzacions.
La web es pot consultar en espanyol o anglés, es poden fer recerques de títols per idioma o aquells que s'han incorporat més recentment. Actualment la Biblioteca compta al voltant de 5.000 volums en 55 idiomes, on podem trobar llibres, encara que pocs, en espanyol o fins i tot en català. Per poder fer ús cal registrar-se.


És una pàgina senzilla d'utilitzar, molt clara en els seus continguts i amb bona accesibilitat per a que xiquets i adults no tinguen cap dificultat per trobar allò que busquen. Us invitem a entrar i conèixer totes les seues possibilitats i continguts.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...