dimecres, 9 de març del 2011

L'esquirol poruc

Mélanie Watt. L'esquirol poruc. Ed. Castellnou (Col. L'esquirol poruc)

Un nou amiguet ha entrat a formar part de la nostra col·lecció, l'esquirol poruc, un personatge hipocondríac i poruc fins a extrems inimaginables. Té por de tot i de tots, sempre pensant en les conseqüències que pot portar-li la seua rel·lació amb el món exterior. Per això es queda sempre a sa casa, el roure on viu, sense atrevir-se a descobrir més enllà. Això porta avantatges i desavantges, és clar, però allò que més valora és tindre el control i estar preparat per qualsevol emergencia.
Però suceeix que un dia apareix una abella assassina (segons la seua interpretació particular de les abelles) i cau del roure... i, mira per on, fa un descobriment sorprenent que li fara camviar la forma que té de viure la seua rutina.
Per damunt de tot és una lectura molt divertida, amb un protagonista caricaturitzat i portat a extrems en els seus comportaments, però tambè ens porta a una reflexió sobre el control, la seguretat de la rutina  i l'atreviment de adaptar-se a les novetats que vajen surgint en el nostre dia a dia.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...