dimecres, 26 de gener del 2011

Enxarx@ts: Libros y Literatura

Libros y Literatura és un blog sobre llibres i lectures on els seus autors, lectors i lectores apassionats de la lectura com es defineixen ells mateixos, comparteixen les seues opinions sobre aquells llibres que s'han llegit. Llibres de tot tipus i sobre qualsevol gènere ténen cabuda en aquest blog i els títols són triats en funció dels gustos dels autors de les ressenyes. Així trobem clàssics compartint espai amb novetats editorials i llibres juvenils i d'adults.
Altres coses que trobareu al blog són el concursos que convoquen rel·lacionats amb la lectura i la literatura, en col·laboració amb editorials, la possibilitat de fer-se fan al Facebook o recomanar-los que es lligen un determinat títol del qual ens agradaria conèixer la seua opinió i la de tot aquell que visita el lloc. A partir d'ara també han incorporat una llibreria virtual on comprar els llibres que van comentant, amb un atractiu 5% de descompte.
Al costat dret teniu un núvol d'etiquetes per fer recerques o, al final de tot, un recull de les ressenyes més llegides.
Un dels blog de literatura que més ens agraden pel seu bon fer, aval·lat per la quantitat de lectors que ténen.

Il·lustració de Cheryl Akins.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...