dimecres, 1 de desembre del 2010

Llibres infantils de 3 a 5 anys

La fotografia és tot un art. Però, a més, la fotografia científica té unes característiques especials. La seua llavor informativa i divulgativa s'ha d'unir a la seua vessant artística. Tot açò podem trobar als llibrets que ha editat SM per a difondre les curiositats i peculiaritats dels animals al més menudets. Unes imatges excel·lents per a descobrir com es camuflen els animals, qui té pel o qui té plomes, la diversitat d'ulls que tenen en funció de la seua manera de viure i els seus culs i, en definitiva, aprendre jugant.
Editats en castellà per l'editorial SM o en catàla per l'editorial Cruïlla, els títols d'aquesta colecció són:
  • ¿Pelo o plumas? / Pèl o plomes?
  • Camuflatges / Què em veus?
  • ¿De quién son estos ojos?
  • ¿De quién es ese trasero?


Benoit charlat. No et fiquis els dit al nas / No te metas los dedos en la nariz. Ed. Corimbo

Quantes voltes no hem repetit les mares als xiquets que no es fiquen els dits al nas! Però es que tampoc cal fer-ho al nas de la cabra, ni del elefant... Un llibre de cartró dur, per a que els xiquets el puguen manipularal seu gust durant la lectura, per intentar treure-los el vici de manera divertida, ficant els dits en els foraets de cadascuna de les pàgines.





Ricky Gervais / Rob Steen. Flanimals / Flanimales (Pop-up). Ed. Edebé

Si obriu aquest llibre viatjareu a un regne desconegut habitat per uns curiosos animals anomenats Flanimals. Dins dels flanimals podem trobar espècies estranyes, de totes les formes i colors, com el Botatus Geperutus, Mamarròssecs, Abellotus, Plastoides, Tentaclets, Papadots... i tots ténen en comú tindre unes capacitats del tot inútils i sense sentit però que fan riure.
Uns amiguets que faràn les delícies del xiquets i ompliran d'imaginació les estones lectores. El format del llibre, a banda de l'originalitat dels protagonistes, destaca pel format en pop-up amb desplegables. Voleu conèixer-los?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...