dimecres, 22 de desembre del 2010

Especial ESO i Batxillerat (II)

Janet Tashjian. Mi vida es un cuento. Ed. Macmillan

Derek és un adolescent de dotze anys obligat en vacances a llegir una bona pila de llibres per no suspendre. Millor que això és fer qualsevol cosa, i així comença el rel·lat d'allò que va vivint durant eixe estiu, inclós el descobriment i acceptació d'un desafortunat accident que ell recordava de la seua infantesa. Entremig conta sobre els seus amics, la seua família, els seus pensaments i opinions, en un recorregut cap a la seua maduresa, un rel·lat on no falta l'humor.







Neil Gaiman. El cementerio sin lápidas y otras historias negras. Roca Editorial

Si llegiu a Gaiman entrareu al seu univers particular on la imaginació prén el protagonisme amb històries fantàstiques adaptades als joves lectors. 11 rel·lats curts i fàcils de llegir completen aquesta antologia on ténen cabuda personatges literaris, cançons infantils, contes de fades i de por amb moltes sorpreses per a qui s'atrevisca amb:

- El caso de los 24 mirlos
- El puente del Troll
- No le preguntes a Jack
- Cómo vender el puente de Ponti
- La presidencia de octubre
- Caballería
- El precio
- Cómo hablar con las chicas en las fiestas
- El pájaro del Sol
- La lápida de la bruja
- Instrucciones


Susie Morgenstern. Cartas de amor de 0 a 10. Ed. SM

Ernesto és un xiquet de déu anys orfe que viu amb la seua iaia, una dona seriosa i ordenada que no consinteix al xiquet en res. La vida d'Ernesto és monòtona i sense interés, fins que al col·le arriba una xiqueta nova, Victoire, i es fija en ell. La seua amistat li despertarà a Ernest les ganes de viure, de conèixer coses noves, d'experimentar i de preguntar sobre la història de la seua família, i que la iaia no li ha contat a penes. La modernitat entrarà en sa casa i haurà molts camvis i sorpreses.
Per començar, podeu llegir el primer capítol.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...