dimarts, 23 de novembre del 2010

Marisa Abad: presentació a Cocentaina del seu llibre "Música de fondo"

Estem d'enhorabona! La lectura va enrailant-se al nostre poble i comença a donar els seus fruits. De la lectura a l'escriptura hi ha un pas, que en els xiquets és fàcil, però que en els adults sembla que costa un poc més ( i encara més editar).

Tenim el plaer d'anunciar-vos la presentació d'un llibre de l'autora contestana Marisa Abad, Música de fondo, editat per Atlantis. Quedeu tots invitats, i ens encantaria que assistireu, el proper divendres, 10 de desembre, a les 20:30 de la vesprada, al Centre Cultural "El Teular" a la presentació pública d'aquesta nova obra.

La presentació està a càrrec de M. Dolores Insa Ribelles, Bibliotecària i Documentalista Municipal, i tindrem el goig d'escoltar a Marisa Abad, autora d'aquest magnífic i intrigant llibre, que ens parlarà de com s'ha gestat i com surt una novel·la tan interessant i ben ambientada com aquesta.

No s'oblideu! Cal ficar-ho a la nostra agenda, doncs és un esdeveniment del que ben segur restarà en el nostre record. Ara que ja estem prop de Nadal, i comencem a fer el llistat del que hem de regalar o volem que ens regalen, cal prendre nota Música de fondo. Us encantarà!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...