dimecres, 24 de novembre del 2010

El juego de la luna



Enrique Bonet / José Luis Munuera. El juego de la luna. Ed. Astiberri

La editorial Astiberri ha fet un gran favor al aficionats al còmic. Acaba d'editar El juego de la luna, una història fantàstica, atemporal, on elements com la lluna o la màgia hi ténen també protagonisme.
Artemisa és una xica jove, obsessionada amb la lluna, amb un germà xicotet implicat en un joc, el joc de la lluna, amb dramàtiques conseqüències per a ell. Durant vint anys la xica, sentint-se culpable s'allunya del món i s'enclaustra en casa. Mentre, té un xicot que l'espera enamorat i que jugarà un paper important en la seua recuperació. És Lambrijo, el qual té la capacitat d'entendre's amb els animals del bosc.
Durant eixe temps els roïns del poble s'han fet amb el seu control, comportant-se de forma dèspota. Artemisa i Lambrijo, ajudats per un personatge màgic, seràn els encarregats involuntaris de tornar tot al seu lloc.
Una lectura que recomanem tant per a joves lectors com per adults, que cal descobrir a través de les il·lustracions de José Luis Munuera en blanc i negre, les quals acompanyen perfectament la trama. Una història molt entretinguda que té l'al·licient de ser contada a través del dibuix.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...