dimecres, 10 de novembre del 2010

Conspiración Octupus, de Daniel Estulin

Daniel Estulin. Conspiración Octopus. Ed. Ediciones B

L'autor de La verdadera historia del club Bildelberg, camvia de registre i, encara que es tracta d'un argument també polític, adopta la forma de novel·la d'intriga. Una trama basada en les seues investigacions sobre els poders amagats que governen el nostre món.
Una organització secreta i molt poderosa, Octopus, i el president dels Estats Units s'enfrontaràn per recuperar una gran quantitat de millions que salvaria el món del caos econòmic.  El fi és la constitució d'un govern únic omnipotent amb poder absolut sobre els ciudadans. Mentre, en altre indret del món, un programa informàtic molt perillós es possa en marxa per manipular Internet i fer-se amb els diners necessaris. Un periodista que investigava a Octopus es assassinat i la seua germana, junt a dos personatges més, un historiador i un membre de les forçes especials dels Estats Units, continuaràn la seua investigació per traure a la llum tots els entramats que amenaçen al nostre món.
Una novel·la molt ben construida, amb una lectura que deixarà sense alè, tant pel seu ritme com pel seu realisme perquè l'argument està basat en un 80%, segons paraules d'Estulin, en la realitat que ell ha investigat. Podria passar de veritat?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...