dimecres, 27 d’octubre del 2010

Enxarx@ts: Libros sin tinta

Un blog que segur agradarà als molt lectors és Libros sin tinta, un lloc on trobar lectures sobre tot tipus de gèneres amb la particularitat que proporciona enllaços per descarregar-se els llibres i llegir-los a l'ordinador o al e-book. Trobarem llibres acabats de publicar, llibres que encara no s`han publicat al nostre país però que un grup de voluntaris ja han traduït "a grosso modo", clàssics, literatura infantil,... Un menú d'etiquetes a la dreta del blogs ens facilitarà les recerques.
Les crítiques dels llibres estàn tretes de les contraportades; si busqueu opinions personals tal volta les trobeu a l'apartat de comentaris que acompanya cada uno de los post.
Per exemple, coincidint amb el Premi Nobel de Literatura a Vargas Llosa han penjat "La ciudad y los perros", considerada la millor novel·la d'aquest escriptor iberoamericà, la qual podem descarregar a Megaupload.
També al blog trobarem recursos per aspirants a escriptors, possibilitat de promocionar novel·les, un foro on formular els nostres dubtes, preguntar per títols o participar en diferents qüestions, i eines per autopublicar el nostre propi llibre.
No volem fomentar la descarrega indiscriminada de llibres, però aquest blog és un bon recurs si no podem aconseguir determinats títols, per diverses raons, o tenim ebook i poc fons editorial pel moment per part de les editorials. El cas es fomentar la lectura i que ningú que ho desitje es quede sense llegir. Opcions hi ha moltes al nostre abast, incloent les biblioteques públiques.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...