dimecres, 2 de juny del 2010

Quin llibre apadrinaríes?

Li hem preguntat a Marina Solbes, qui treballa al comerç, i ella adoptaria el llibre Sentido y senbilidad, de la escriptora Jane Austen (1775-1817).
En aquesta novel·la, Jane Austen continua mostrnat-nos la societat de l'època, amb el seus convencionalismes i riguroses normes de comportament que han d'assolir les dones pel fet de ser-ho. Comparteixen aquest context altres llibres de l'escriptora anglesa, com Emma i Orgullo y prejuicio, així com l'humor i la ironia que impregnen els relats i el seu caràcter romàntic. Jane Austen està reconeguda com una de les grans de la literatura.
Sentido y sensibilidad és la història de les germanes Dashwood i la diferent visió de la vida que ténen cadascuan d'elles, el sentit comú envers la sensibilitat. Tot comença quan perden al seu pare i, sense un membre masculí que les mantinga, aniràn passant per diferents cases familiars fins que la mare puga casar a les filles i assegurar-les el futur. Per la seua vida desfilaràn varios pretendents i molts equívocs al voltant de les històries amoroses de les germanes.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...