dimecres, 5 de maig del 2010

El hipnotista, de Lars Kepler

Lars Kepler. El hipnotista. Ed. Planeta Internacional

En Estocolm (Suècia) una família ha sigut brutalment assassinada. Sols ha sobreviscut el fill de 15 anys i l'inspector destinat al cas, Joona Linna, convenç a un metge especialista en traumes que li faça una sessió d'hipnotisme i esbrinar que passà en la casa la nit de l'assassinat. Així s'assabenten que hi ha una filla que viu fóra, a la qual es important trobar, doncs pareix que tots els membres de la família són l'objectiu de l'assassí.
A través del testimoni del jove i la investigació de Joona Linna, les peçes del cas aniràn juntant com un trencaclosques, per esbrinar les motivacions del crim.
En una trama parale·la, secuestren al fill del metge que fa la hipnosis. Estaràn rel·lacionats els dos casos?
Diversos poden ser els atractius d'aquesta novel·la, per una part que es tracta de nous autors de novel·la nórdica (Lars Kepler és el seudònim d'un matrimoni d'escriptors suecs), amb l'èxit que està tenint per açí la seua literatura, i d'altra l'aspecte del hipnotisme que pot donar-li un extra a la intriga que impregna tota la narració.
Oblideu a Stieg Larsson, els escriptors suecs com altres ténen cadascún el seu estil, i disfruteu d'una història d'intriga entretinguda.
Aquest és el primer llibre d'una sèrie de vuit llibres protagonitzats per l'inspector Joona Linna.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...