dimecres, 3 de febrer del 2010

Enxarx@ts: Cruce de cables

Cruce de cables és un blog personal dedicat a la novel·la negra i policiaca. En ell arreplega tot tipus d'entrades sobre llibres, notícies, aconteciments, revistes, llocs a Internet, autors, tot al voltant d'aquest tema.

Molt interessant és la informació que dona sobre la Trovada de Novel·la Negra a Barcelona, que està celebrant-se fins al dia 6 de febrer, amb fotos i entrevistes als autors invitats, publicades en diferents fonts.

L'únic que trobem a faltar és una opinió personal de les lectures, en les novetats només cita el resum de les contraportades. Un anàlisis lector arrodoniria un blog molt recomanable per als aficionants a aquest gènere literari.

1 comentari:

Unknown ha dit...

hMolt Agraït. Els comentaris dels llibres tornaran, però el principal problema, son les editorials. El primer any del blog, quan acabava un llibre deía la meva, i en va portar problemes, mes a prensa. No soc del mon editorial, només un "personatge", que li agrada la novel.la negra-criminal-misteri-pol.liciaca.
A les editorials si que els contesto.
Et recomano, el blog de la nostre asociació Novelpol, posen totes les resenyes. Això sí, si em trobes a Negra i Criminal puc parlar tranquil.lament.

Una forta abraçada,

CRUCE DE CABLES

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...