dimecres, 3 de febrer de 2010

Enxarx@ts: Cruce de cables

Cruce de cables és un blog personal dedicat a la novel·la negra i policiaca. En ell arreplega tot tipus d'entrades sobre llibres, notícies, aconteciments, revistes, llocs a Internet, autors, tot al voltant d'aquest tema.

Molt interessant és la informació que dona sobre la Trovada de Novel·la Negra a Barcelona, que està celebrant-se fins al dia 6 de febrer, amb fotos i entrevistes als autors invitats, publicades en diferents fonts.

L'únic que trobem a faltar és una opinió personal de les lectures, en les novetats només cita el resum de les contraportades. Un anàlisis lector arrodoniria un blog molt recomanable per als aficionants a aquest gènere literari.

1 comentari:

Cruce de Cables ha dit...

hMolt Agraït. Els comentaris dels llibres tornaran, però el principal problema, son les editorials. El primer any del blog, quan acabava un llibre deía la meva, i en va portar problemes, mes a prensa. No soc del mon editorial, només un "personatge", que li agrada la novel.la negra-criminal-misteri-pol.liciaca.
A les editorials si que els contesto.
Et recomano, el blog de la nostre asociació Novelpol, posen totes les resenyes. Això sí, si em trobes a Negra i Criminal puc parlar tranquil.lament.

Una forta abraçada,

CRUCE DE CABLES

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...