dimecres, 30 de desembre del 2009

Llibres per adults: La danza del cementerio

Douglas Preston / Lincoln Child. La danza del cementerio. Ed. Plaza y Janés


El començament de la nova novel·la de la sèrie protagonitzada per l'inspector Pendergast, que no anem a desvetllar, ja augura una lectura mogudeta i amb acció, un element que fallà un poc en la novel·la precedent, El círculo oscuro, el més fluix de la saga, segons el nostre criteri. La danza del cementerio es disfruta i molt. Aconsellem la lectura dels títols anteriors si no volem perdre el fil argumental.
El periodiste William Smithback sofreix un "accident" provocat per un veí seu que, en teoria, havia mort setmanes enrere. Perdergast s'interessa de seguida pel cas, tant per la seua rel·lació d'amistat amb Smithback com per les curioses circumstàncies de l'incident.
Vudú, sectes i els misteris al voltant de l'illa de Manhattan referents al seu passat, són elements que atrauen a Pendergast.
Des de les primeres pàgines, la lectura ens duu amb molt bon ritme per la investigació, disfrutant amb els peculiars mètodes d'investigació de l'agent del FBI i d'una història a l'altura d'aquesta sèrie. Un final obert arrodoneix la trama. Ja estem desitjant que aparega el seguent llibre. Fantàstic!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...