dimecres, 4 de novembre del 2009

Todo por una chica, de Nick Hornby

Nick Hornby. Todo por una chica. Ed. Anagrama

Nick Hornby és un escriptor anglés molt conegut al Regne Unit i als Estats Units però no tant al nostre país, i això que hem vist les pel·lícules dels seus llibres. Tal és el cas de Un gran chico, que ja varem comentar al Ones, o Alta fidelidad.

La seua nova novel·la, Todo por una chica, està protagonitzada per Sam, un adolescent de quinze anys, fill de pares divorciats, fan del skate i enamorat d'una xica de la seua mateixa edat, Alicia.

La seua vida prén un rumb inesperat quan decideix practicar sexe amb ella i, com ell ens diu, continua la saga familiar amb un futur prematurament truncat per un "error" que durarà nou mesos.

A partir d'aquest incident, Sam ens conta en primera persona dos anys de la seua vida, des dels setze anys fins que acompleix la majoria d'edat, presentant-nos també al recull de personatges que comparteixen la seua vida, com els seus pares, el nou nòvio de la seua mare o els pares de l'Alicia.
Trobareu una història realista però contada amb l'humor que caracteritza a aquest autor, que podeu començar a llegir ja.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...