dimecres, 30 de setembre del 2009

Còsmic

Frank Cottrel Boyce. Cosmic. Ed. SM


Cosmic és un llibre protagonitzat per un adolescent, Liam, de 12 anys, molt alt i amb barba, a qui tots confonen amb un adult. El seu aspecte físic fa que la resta de la gent es confonga i puga fer coses que en teoria li estàn prohibides per la seua edat com conduir o pateixi situacions vergonyoses.
Però ser gran també té les seues avantatges i se'n aprofitarà quan per atzar el convoquen per a un concurs per a pares i fills el premi del qual és anar a Parque Infinidad, un parc d'atraccions on es prepara el primer viatge espacial per a xiquets on podrà anar un adult. Il·lusionat, Liam es fa passar pel seu pare i convenç una amiga perquè l'acompanye com la seua filla.


Liam adopta aleshores el paper de adult de veritat i coneixerà de primera mà les responsabilitat que porta quan, després de guanyar el concurs, el vitge ix malament i ell es troba sol a l'espai amb tres xiquets més. Aconseguirà tornar a sa casa?
Un llibre divertit i enginyós per camviar la perspectiva i apropar el paper adult als adolescents. Tal volta es donen compte que creixem massa depressa i voldríem ser eternament joves.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...