dimecres, 10 de juny del 2009

Traición, de Scott Westerfeld

Scott Westerfeld. Traición. Ed. Montena

Una narració fantàstica per al públic juvenil ambientada en un futur on la bellessa és un dret que els joves aconsegueixen amb els setze anys.
La protagonista, Tally, està impacient per arribar als setze i convertir-se en "perfecta" gràcies a una operació estètica. El seu millor amic, qui ja ho és, està esperant-la dins dels murs de la ciutat on viuen els perfectes. Però la seua millor amiga fustra la seua il·lusió quan fuig per unir-se a un grup de joves que es neguen a convertir-se, defensant l'imperfecció. Tally, obligada per les autoritats, haurà d'anar darrere la seua amiga i descobrir la ciutat secreta on viu amagat aquest grup de la resistència, si no vol renunciar a la transformació que tant desitja.
La protagonista viurà un munt d'aventures en un món fantàstic i coneixerà la veritat que s'amaga darrere de la transformació dels adolescents, i també descobrirà l'amor.
A les seues pàgines, tots els ingredients per enganxar tant a lectors juvenils com a adults, a l'estil de la sala Crepuscle.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...