dimecres, 10 de juny del 2009

El corazón del héroe, de Juan José Flores

Juan José Flores. El corazón del héroe. Ed. Alfaguara

Lino, de professió guàrdia de securetat, volent evitar el robatori d'un banc, es ferit i entra en coma. Quan desperta, dues setmanes després, torna al seu treball i la seua vida, però des de aleshores totes les nit té el mateix somni. Mentre dorm, es transforma en un valent general macedoni de l'exèrcit d'Alejandro Magno que busca un objecte secret per a l'emperador que creu el farà més poderós. Un somni d'alló més real que va desarrollant-se en la novel·la com una història paralel·la a la vida del protagonista. Es tracta només d'un somni o el record d'una vida passada?
Una enfermera que diuen té poders sobrenaturals l'ajudarà a esbrinar el secret per deslliurar-se i que torne al passat el personatge que l'atrapa cada nit.

Durant el dia, Lino també pensa en Milena, una jove ajudanta d'un il·lusionista que treballava en el local on ho feia Lino, i amb la qual va mantindre un breu però apassionant romanç abans d'entrar en coma.

I així, entre somnis i realitat, passat i present, el llibre anirà atrapant-nos en dues històries meravelloses, que ja podeu començar a llegir al vostre ordinador.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...