dimecres, 20 de maig del 2009

Quin llibre li recomanaries a... Wendy


Samuel Ginés li recomanaria a Wendy, la fada que acompanya a Peter Pan a les seues aventures, que llegira el llibre Mamà, darrer títol de l'autora Joyce Carol Oates. La xicoteta fada viu molt a gust al país dels xiquets que no creixen i on tampoc hi són els pares. Tal volta li agarrarien ganes de tindre una mamà!
El llibre tracta sobre la mare de la protagonista. Després que aquesta mor de forma violenta, la seua filla tracta d'acceptar la seua mort a través del seu record. Sense caure en la sensibleria, ens parla d'ella com a mare i de les rel·lacions amb les seues filles reconstruint la seua historia personal alhora que la realitat social que l'envolta.
Joyce Carol Oates. Mamá. Ed. Alfaguara, 2009

2 comentaris:

Alma ser ha dit...

a mi sempre de xicotet m'agradava Wendy la veia com una fada "pillona",els mestres en deien que un home no podia agradar-li una fada....¿?.

Sàlvia ha dit...

la veritat és que de tots els personatges de Peter Pan a mi també em sembla que Wendy és el personatge central, el més interessant. Ella és la part femenina, la més real, i la visió intel·ligent de la vida. Normalment la gent no es fixa en ella més que com a "una més" que surt al llibre.

Gràcies pel comentari, Toni.
Besadetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...