dimecres, 6 de maig del 2009

Enxarxats: una prestatgeria personal de llibres a Internet

Com ja sabem, cadascún té les seues preferències lectores i tenim llibres que no ens han agradat gens, que ens entusiasmat, o que han passat a format part dels llegit sense pena ni gloria. Si teniu a casa una prestatgeria plena de llibres i voleu compartir-los amb més gent, creeu la vostra prestatgeria virtual a Internet on la resta de membres o invitats podràn saber quin llibre esteu llegint, quins són els vostres favorits o de quin gènere sou fans, i de pas fer molts amics arreu del món. Les posibilitats són moltes, però us recomanem els següents llocs: aNobii, Shelfari i Librarything.

A aNobii trobareu moltíssimes prestatgeries amb més d'onze milions de llibres comentats, votats i amb les seues característiques, fins i tot l'edició en altres idiomes. Quan féu la búsqueda d'un llibre sabreu en quines prestatgeries també el ténen inclós.
Shelfari és una xarxa social de lectors on les pròpies editorials fan publicitat dels seus llibres i és el lector membre d'aquesta comunitat qui se'l fa seu i afeig comentaris i valoracions. Aquesta web només està en anglès.
Librarything, ja ho vam comentar no fa molt, és un club de lectors on també compartir impressions sobre allò que lliges amb altres lectors, però té la particularitat que pots baixar-te llibres o inclús te'ls regalen les pròpies editorials o autors si comentes dels primers les seues novetats posades en aquesta xarxa.
Nosaltres estem també penjant la nostra llibreria, en Shelfari. Podeu veure-la al final del blog.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...