dimecres, 15 d’abril del 2009

La dictadura de la incompetència, per Xavier Roig

Xavier Roig. La dictadura de la incompetència. Ed. La Campana


Xavier Roig ha centrat la seua activitat professional a les noves tecnologies, ha treballat als cinc continents, ha sigut director general de grans multinacionals, és professor de master sobre la globalització a la Universitat de Barcelona i columnista al periòdic Avui. Actualment és empresari entre Europa i Asia.


Aprofitant la seua trajectoria professional, i amb el tema de la crisi econòmica rerefons, Xavier Roig fa una reflexió al voltant de la societat civil i l'Administració Pública, l'iniciativa privada envers la pública i com aquesta última prén massa protagonisme a la nostra societat i també a l'economia, un fet del que no és manifesta partidari.
En aquest llibre defensa que han de ser les empreses privades, la societat civil qui ha de moure's si volem eixir de la crisi i no confiar tant en els poders públics. Sense oblidar l'importància de la globalització, sobre tot a l'àmbit econòmic, i les rel·lacions entre poders polítics i econòmics que, segons ell, ens perjudiquen.
Amb un estil directe i molt clar, Xavier Roig, ens dóna el seu punt de vista dels defectes d'un sistema marcat per l'intervencionisme públic. Una crítica ferotge al sistema del benestar, que caldrà llegir per poder opinar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...