dimecres, 12 de novembre del 2008

Quin llibre li recomanaries a... Robin Hood

Si Pilar Moya, cuinera de professió, tinguera la posibilitat de parlar amb Robin Hood, un heroi aventurer de l'edat mitjana, li recomanaria el llibre El monte de las ánimas de Gustavo Adolfo Bécquer. La llegenda forma part de l'obra completa Leyendas de Bécquer, i conta l'aparició de fantasmes al cementeri de Soria el dia de difunts. Un jove aceptarà la petició de la seua cosina per anar-hi eixe precís dia per la nit per recuperar un objecte de valor. Pel matí apareix mort, provocant també la mort de la jove. Es diu que, des d'aleshores, apareix el fantasma de la jove corrent al voltant de la tumba del seu cosí. Tal volta li'l recomanaria perquè en Robin Hood és molt valent.


Podem llegir el text complet en la web de Ciudad Seva, que ja hem comentat en un apartat anterior de enxarxats, una biblioteca digital on trobar obres literarias lliures de drets d'autor.

2 comentaris:

Rosa ha dit...

Hola Sàlvia, si hagués de recomanar un llibre a Robin Hood segurament li recomanaria Serrallonga, el nostre Robin Hood català. Gracies per visitar El Racó del llibre. He xafardejat el teu blog i l’he trobat molt interessant. Ja aniré passat.

Sàlvia ha dit...

Ei, Rosa! Un plaer que t'hagis passat per ací. El teu blog m'ha semblat estupendo, així que me l'anoto per a recomanar-ho al nostre apartat d'enxarxats. Igual ho faré sobre el llibre que li recomanaries a Robin Hood.

Besadetes i es llegim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...